Werkwijze - Wag your tail
2434
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2434,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Werkwijze

01.Vooraf

Bij het boeken van je fotosessie, ontvang ik graag wat standaard informatie. Hierop zal ik contact opnemen met om een meeting in te plannen waar we vervolgens de fotoshoot kunnen bespreken.
Tijdens deze meeting hoor ik graag of je specifieke wensen hebt voor een portretserie en bij dieren hoor ik graag wat het karakter is van je dier, wat zijn of haar favoriete speeltjes en activiteiten zijn. Zijn er mogelijk andere zaken waarmee ik rekening moet houden tijdens de fotoshoot.
De fotosessies vinden plaats in de buitenlucht, huiskamer of in de fotostudio. Hier zullen we ook de wensen bespreken en wat hierin wijsheid is.
Voor een geslaagde portretserie met dieren adviseer ik om met je dier voorafgaand aan de fotosessie te gaan wandelen op locatie want dieren zijn natuurlijk erg enthousiast op zo’n nieuwe plek en zien allemaal nieuwe dingen.
.

 

02.Fotosessie

Bij de kennismaking met je dier kijk ik hoe deze reageert op mij, de camera en de locatie. Vervolgens gaan we op zoek naar een aantal mooie achtergronden (bomen, bosjes een plas water enz.) en manieren waarop we je hond fotograferen.
Gedurende de fotosessie werken we samen om je dier op z’n allermooist vast te leggen. Hiervoor is het verstandig om wat speeltjes mee te nemen van het dier om zijn of haar aandacht te trekken.

Tussendoor is er ook tijd voor je dier om even rond te snuffelen wat uiteraard niet van de geboekte tijd afgaat. Ook voor hen moet een leuke gebeurtenis zijn.
Heb jij zelf ideeën of wensen, deze zijn altijd welkom en deel deze ook met mij om een perfect plaatje te kunnen maken van het dier.

 

03.Nabewerken

Na de fotosessie bekijk ik alle foto’s welke aan alle eisen voldoen. Deze selectie ga ik in een gallerij met jullie delen zodat jullie dan een keuze kunnen maken welke foto’s jullie willen ontvangen.
Nadat jullie gekozen hebben ga ik de foto’s nabewerken en controleren op oneven heden waarna deze in mijn Cloud komt te staan en jullie 30 dagen de tijd hebben om deze te downloaden. Vergeet niet om zelf een back-up te maken.

Hondenfotografie Nijverdal