Tarieven - Wag your tail
2372
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2372,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Tarieven

Bij dierenfotografie ligt de focus op het dier dat gefotografeerd moet worden net zoals bij een portretfotografie dit dan bij een persoon is. Het verschil is dat bij dierenfotografie het een grote uitdaging is om het dier op de juiste positie te fotograferen. Ook is het afhankelijk van welk dier of dieren samen op 1 foto moeten.
Daarom is het ook hier weer kijken naar welke locatie voor het dier het in dit geval het beste is. Is dit de natuur, thuis bij de baas of juist in de studio. Samen met de eigenaar van het dier gaan wij kijken naar de juiste plek om op die manier het perfecte plaatje te maken.

Dierenshoots nemen over het algemeen wat meer tijd in beslag. De dieren moeten tussendoor kunnen spelen zodat zij tijdens de shoot zelf niet afgeleid raken.

 

Huisdier pakketten

Groei pakket puppy