Over mij - Wag your tail
37
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-37,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Over mij

Ik ben Peter Rutgers een fotograaf uit Nijverdal en geïnteresseerd in het creëren van foto’s met een verhaal. Wat begon als een hobby, heeft er nu toe geleid dat ik het inmiddels mijn werk mag noemen. Met mijn expertise voor het vak heb ik al mooie projecten mogen doen. Als fotograaf in Nijverdal heb ik een mooi portfolio mogen opbouwen, onder andere door de mooie omgeving en kennissen.

 

In 2021 heb ik besloten om na allerlei soorten fotografie te proeven mij te focussen op maar een paar soorten in de fotografie. Hierdoor heb ik mij kunnen specialiseren en vooral verbeteren in dit soort fotografie. Dierenfotografie is hier dus 1 van en zelf werk ik graag met honden en zo is “Wag your tail” ontstaan.

Sep de sephsky